Δουβίτσας: “Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός”

Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με τον κόσμο στο πλευρό του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στις πράσινες αγωνίζεται και μια παλιά μας γνώριμη, η πρώτη ξένη στην ιστορία της ομάδας μας, η Τζέιν Σμιθ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/11 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στον επονομαζόμενο «Τάφο του Ινδού», κάτω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6 και το prismaradio.gr. Οι Λευκαδίτες της Αθήνας θα είναι για μια ακόμη φορά παρόντες για να υποστηρίξουν τα κορίτσια μας!

Ο head coach της Νίκης κ. Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας μας: «Η προετοιμασία μας δυστυχώς λόγω των απουσιών Τελίδου και Χαιριστανίδου (λόγω των αγώνων των σωμάτων ασφαλείας) δεν είναι αυτή που θα θέλαμε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και να μη δεχτούμε εύκολα καλάθια. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σαν ομάδα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που