O Τζέιμς Γκίστ, αποκλειστικά στο Lekfadasportnews.gr

O πάουερ φοργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκίστ, μίλησε αποκλειστικά στο Lefkadasportnews.gr κατά την επίσκεψη της ομάδας του Τριφυλλιού, στη Λευκάδα, όπου αντιμετώπισε τη Δόξα Λευκάδας.

Διαβάστε τι μας είπε στο σύντομο τετ α τετ που είχαμε:

“Φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα”

Για την υποδοχή: Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εδώ, αλλά όταν φτάσαμε εδώ η υποδοχή ήταν υπέροχη, με τις φωτοβολίδες και τα υπόλοιπα, πολύ ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ και έχει φίλους σε όλη την Ελλάδα, το ίδιο και σήμερα(σ.σ. Δευτέρα) θα έχει στο γήπεδο.

“Θα παίξουν όλοι με όλους – Καλό για τους φιλάθλους”

Για την Ευρωλίγκα: Είναι ωραία, μου αρέσει φέτος, έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με όλους, περισσότερα παιχνίδια και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο για την διοργάνωση. Οι οπαδοί μπορούν να δουν τους αγαπημένους του παίχτες να έρχονται στην πόλη τους, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και πολλές από τις ομάδες που δεν έπαιζαν πέρυσι, παίζουν φέτος. Οπότε, στα μάτια μου καμιά δεν μπορεί να κρυφτεί, όλοι δοκιμάζονται κάθε εβδομάδα σε ένα βαθμό.

“Το όνομα Διαμαντίδης μας ακολουθάει παντού”

Για την μετά Διαμαντίδη εποχή: Ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ για πάντα, όπως και ο Διαμαντίδς. Το όνομά του μας ακολουθάει. Όμως μετά την αποχώρησή του ρπέπει να τον ξεπεράσουμε, νέος χρόνος, νέα σεζόν, νέοι στόχοι….

* Ευχαριστούμε τον κ. Θοδωρή Καρασσακόπουλο, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός superfoods για όλες τις εξυπυρετήσεις σχετικά με την ομάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που