Η στιγμή του Ιωακειμίδη….Απίστευτη κίνηση από Παππά (pics) +(vds)

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο coach Μαρκόπουλο, βάζει στο παρκέ τον Θοδωρή Ιωακειμίδη μέσα σε αποθέωση. Ο μικρός πάει στο μαρκάρισμα του Παππά που έκανε την επαναφορά, με τον παίχτη του Παναθηναϊκού να φαίνεται κάτι να του λέει….

Στην επόμενη φάση ο Ιωακειμίδης παίρνει το ριμπάουντ και βγάζει την ομάδα του στην επίθεση, με τον Παππά τον παίχτη του “τριφυλλιού”να του κάνει φάουλ, προφανώς επήτιδες, πριν τη σέντρα, δίνοντας…δώρο στον πιτσιρικά δύο βολές.

Αυτός με περισσότερο “τρακ” και τους έμπειρους συμπαίκτες του να τον “ανεβάζουν” στήνεται στην γραμμή της φιλανθρωπίας, όπου χάνει την πρώτη και βάζει την δεύτερη μέσα σε πανζουρλισμό, καθώς σημείωσε τον πρώτο του πόντο στην Α1 σε ηλικία 17 ετών!!!
img_4145 img_4146img_9979

Ποιος ο λόγος να γίνεται αναφορά; Πρόκειται για τον βενιαμίν των νεοφώτιστων, ένα παιδί που γεννήθηκε στις 19.12.1999, κοινώς δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη. Ο πιτσιρικάς της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου πήγε το πρωί σχολείο, ακολούθως αγωνίστηκε για λίγο κόντρα στο “τριφύλλι” και πρόλαβε να πετύχει τον πρώτο του πόντο στο παιχνίδι, έχοντας 1/2 βολές.

photo: sport-fm.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί