Τσαλδάρης: “Σοβαροί με Παναθηναϊκό”

Η σοβαρή εμφάνιση στην αυριανή (11/7) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι το ζητούμενο για τη Δόξα Λευκάδας, όπως έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αναλυτικά:

“Ύστερα από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, θέλαμε να πάρουμε το μάθημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για τον αντίπαλό μας και τους παίκτες που διαθέτει. Σε αγώνες κόντρα σε ομάδες όπως οι “πράσινοι”, πρώτος στόχος μας είναι πρώτα από όλα είναι μια σοβαρή εμφάνιση, βασισμένη στο πλάνο που έχει ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο, και να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο το δυνατόν, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα μας, παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, βελτιώνεται καθημερινά στους τομείς που χρειάζεται. Θεωρώ ότι για ακόμα έναν αγώνα θα δείξουμε τα καλά μας στοιχεία, με στόχο να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει μέχρι τώρα στην προσπάθειά μας και για ακόμα μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα είναι κατάμεστο. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας τον οποίο θα ευχαριστηθούν άπαντες”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24