Νίκη Λευκάδας: Δηλώσεις Δουβίτσα και Ψυχογιού εν΄ όψει Δάφνης Αγ.Δημητρίου(Κυριακή 6/11- 15.00μμ)

Μετά την εντός προγράμματος ήττα από τον Ολυμπιακό, η Νίκη Λευκάδας, επέστρεψε στις προπονήσεις για την αναμέτρηση κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου την ερχόμενη Κυριακή 6/11 στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκάδας.

Η Δάφνη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει δύο εμφατικές εντός έδρας νίκες (56-47 κόντρα σε Αθηναϊκό και 79-60 κόντρα σε Κρόνο), ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη με σκορ 50-48. Στις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις της ξεχωρίζουν επιθετικά οι δύο ψηλές, η Αμερικανίδα Shelby Cheslek και η Καναδή Cassandra Brown.

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, όπως όλα δείχνουν, θα παραταχθεί πλήρης, με την Elan Brown και την Ευτυχία Δεληγιάννη να ξεπερνούν τις ιώσεις που τις ταλαιπωρούσαν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τη δική μας και κυρίως διότι τα αποτελέσματα στην κανονική περίοδο μεταφέρονται και στις φάσεις των play-off και play-out.

Η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο Κλειστό είναι πολύ σημαντική για τους προπονητές και τις αθλήτριές μας.

Δείτε τις δηλώσεις του head coach Νίκου Δουβίτσα και της αρχηγού Μαντώς Ψυχογιού στο επίσημο κανάλι της Νίκης Λευκάδας στο Youtube!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24