Ευχές Δημήτρη Διαμαντίδη στον απόλυτο “πράσινο” γάμο στη Λευκάδα.

Ο απόλυτος Παναθηναϊκός γάμος έγινε στη Λευκάδα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευχήθηκε μέσω βίντεο-μηνύματος στους νεόνυμφους καλούς απογόνους. Το κασκόλ του γαμπρού και το πράσινο προσκλητήριο.
panathinaikosgamoslefkada-1

Η αγάπη ενός ζεύγους για τον Παναθηναϊκό εκφράστηκε στον απόλυτο βαθμό μέσα από το γάμο τους.

Ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά προ ημερών και από το προσκλητήριο φαίνονταν οι… πράσινες διαθέσεις τους.

Στο γλέντι μετά την εκκλησία ο γαμπρός εμφανίστηκε φορώντας κασκόλ του Παναθηναϊκού. Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν άλλη: προβλήθηκε ένα βίντεο σε γιγαντοοθόνη, με τους δύο νεόνυμφους στο ΟΑΚΑ φορώντας μπλούζες Διαμαντίδη και… ξαφνικά εμφανίστηκε ο «Μήτσος» που τους έστειλε τις ευχές του υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού, ενώ χάρισε και μια υπογεγραμμένη φανέλα στον γαμπρό.
3-33 2016-10-30_1404-750x375

«Στέφανε και Αλεξάνδρα η ώρα η καλή, να είστε πάντα καλά, με υγεία και καλούς απογόνους», ανέφερε μέσα σε αποθέωση ο “3D” και ιστορικός αρχηγός του «τριφυλλιού».

photo: aromalefkadas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που