Basket League: Κορυφαία επίδοση για Μπασάμπε

Τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε ο Μέλσαμ Μπασάμπε αποτελούν την καλύτερη φετινή επίδοση στην STOIXIMAN.GR Basket League έχοντας διεξαχθεί ήδη 26 αναμετρήσεις. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν και πάλι δική του, με τα 13 που είχε πάρει στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

 

Παράλληλα τα 6 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε αποτελούν επίσης την καλύτερη φετινή επίδοση μετά από τα 5 που μάζεψε απόψε ο Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ αλλά και τα επίσης 5 του Τάιλερ Καλινόσκι στη 2η αγωνιστική.

 

Ρεκόρ για φέτος αποτελούν και τα 10 φάουλ που κέρδισε. Την ίδια επίδοση είχε την ίδια ώρα και ο Μουρ Μακένζι που Προμηθέα στο παιχνίδι με τον Άρη στην Πάτρα.

 

* Ο Ντίνος Καλαμπάκος σημείωσε την πρώτη του νίκη στην STOIXIMAN.GR Basket League. Έγινε δε ο 140ός που σημειώνει τουλάχιστον μία νίκη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο ρούκι τεχνικός του Κόροιβου Αμαλιάδας έχει «γράψει» 65 νίκες στην Α2.

 

* Ο Κεν Μπράουν με 11 ασιστ που μοίρασε ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση που είχε ο Βασίλης Σπανούλης από την 3η αγωνιστική όταν και είχε μοιράσει 11 στη νίκη του Ολυμπιακού στη Λευκάδα.

 

* Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες σε επίπεδο STOIXIMAN.GR Basket League ωστόσο ο Κόροιβος είχε νικήσει και στα δύο ραντεβού τους για το πρωτάθλημα της Α2.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που