Σε ομάδα της Γκάνας ο Μπίλης

Ο 48χρονος Έλληνας προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Dunkwa, ομάδας από την Γκάνα. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Sport24.gr

Ένας Έλληνας προπονητής στην Γκάνα! Μετά από μακρά καριέρα στους πάγκους των Πιερικού, Πανθρακικού, Αετού Σκύδρας, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ποντίων Κατερίνης, Βατανιακού, Νίκης Βόλου, Τυρνάβου, Ένωσης Αποστόλου Παύλου και Καλαμάτας, ο Λεωνίδας Μπίλης συνεχίζει την καριέρα του στην Αφρική.

Ο 48χρονος από την Αλεξανδρούπολη ανάλαβε την τεχνική ηγεσία της γκανέζικης, Dunkwa, υπογράφοντας συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με προοπτική ανανέωσε γι’ ακόμη τρία χρόνια. Η εν λόγω ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της αφρικανικής χώρας. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Sport24.gr:
89

Ο Μπίλης διατέλεσε επί δύο χρόνια και βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ίδιας γκανέζικης ομάδας βρέθηκε στις 18 του περασμένου Απρίλη και ο Γιώργος Μαραντάς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που