Basket League: Διαβάστε τι είπαν Καλαμπάκος και Μαρκόπουλος

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού και την πρώτη νίκη του Κόροιβου, ήταν ο προποτης της ομάδας της Αμαλιάδας, Ντίνος Καλαμπάκος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη Μαρκόπουλο, γιατί αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχα την ευκαιρία να είμαι στη Basket League. Θέλω να συγχαρώ τη Λευκάδα, διότι για τριάντα λεπτά ήταν καταπληκτική. Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις της Λευκάδας μας είχαν τρομάξει. Ειδικά το πώς γύρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κέρδισε με τον ΠΑΟΚ. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι εμπλεκόμενοι στη Λευκάδα. Εμείς θα έλεγα σπάσαμε το ρόδι. Το άγχος ήταν πολύ μεγάλο τόσο στα παιδιά όσο και σε εμάς. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω ούτε την πολύ κακή εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου, ούτε βέβαια το εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο που έγινε 31-12.

Η εικόνα που είχαμε για τους περιφερειακούς της Δόξας ήταν εξαιρετική. Δεν περιμέναμε το τεσσάρι, τον Μπασάμπε να μας κάνει αυτή τη ζημιά. Βοήθησαν πολύ οι Έλληνες που είχε η Δόξα. Στο τέλος μόλις έφυγε το άγχος από πάνω μας όπως είπατε, βάλαμε όλα τα σουτ. Ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Σε αυτή την κατηγορία δεν προλαβαίνεις εύκολα όταν οι ομάδες είναι θεωρητικά ισοδύναμες να καλύψεις αυτές τις διαφορές. Είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε λίγο ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Από την πλευρά του ο Κεν Μπράουν δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Εκτιμώ τα πώς παλέψαμε και πώς γυρίσαμε το παιχνίδι. Έκαναν καλή δουλειά στο πώς να με υποστηρίξουν στο πρώτο μέρος. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ που μας προετοίμασαν. Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα επειδή κατάφερε να με περιορίσει στο πρώτο μέρος. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε πλήρεις. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές στο παιχνίδι. Τα μικρά πράγματα είναι που πρέπει να φτιάξουμε για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι”.

Στην αντίπερα όχθη, ο Χάρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είναι καινούργια και δεν έχει σφυρηλατηθεί: “Θέλω να συγχαρώ τον Κόροιβο επειδή πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε πει στους παίκτες μας. Για τριάντα λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Κόροιβος έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και εμείς ήταν σαν να μην είχαμε την ίδια συγκέντρωση. Μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικά, ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία δεν έχει σφυρηλατηθεί. Από εκεί και πέρα όμως είναι κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να σταματήσουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Τέλος τους παίκτες της Δόξα Λευκάδας εκπροσώπησε ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής, ο οποίος ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Ήταν πολύ σημαντική νίκη γι’ αυτούς. Για μας είναι το δεύτερο που χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να δουλεύουμε γι’ αυτό. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε, να κάνουμε τέτοιες ήττες. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μας πίεσε ο Κόροιβος, κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να τρέξει, τομέας στον οποίο είναι πολύ καλός. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε από την κακή μας άμυνα. Πρέπει αν δεν βάζουμε, τουλάχιστον να μην τρώμε πίσω”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης