Basket league: Πρώτη φορά για την Α1, Κόροιβος και Λευκάδα

Πρώτη φορά θα συναντηθούν στην STOIΧIMAN.GR Basket League ο Κόροιβος με την Δόξα, που στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για το πρωτάθλημα της Α2. Και στις δύο συναντήσεις, για τη σεζόν 2012/13 νικητής ήταν ο Κόροιβος με 80-64 στην Αμαλιάδα και με 68-59 στη Λευκάδα.

 

* Ο Ντέβον Βαν Όστρουμ που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κόροιβου, χρειάζεται ακόμα εννέα ασιστ για να φτάσει τις 100 στο πρωτάθλημα.

 

* Ο Χρήστος Ταπούτος χρειάζεται ακόμα 16 πόντους ώστε να «πιάσει» τον Μίλαν Τόμιτς στους 2.918 πόντους, στην 28η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της λίγκας. Επίσης, με τρία ακόμα ριμπάουντ θα φτάσει τα 1250 και προσπεράσει τον Ντίνο Ράτζα (1249). Ακόμα, θέλει ένα ακόμα μπλοκ ώστε να φτάσει τα 100.

 

* Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα φτάσει τις 300 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε ακόμα πέντε.

 

* Ο Γιάννης Δεμερτζής χρειάζεται έξι εύστοχες ελεύθερες βολές ώστε να φτάσει τις 100.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των