Σφαιρόπουλος: “Δεν υπάρχει το κάνω δύο καλά ματς και μετά χαλαρώνω” – Μαρκόπουλος: “Βάλαμε 94 πόντους απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες”

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε πως η ομάδα του πήρε την νίκη επειδή γύρισε καλά την μπάλα στο τέλος βάζοντας δύο τρίποντα και επεσήμανε πως δεν υπάρχει δικαιολογία περί κούρασης, ούτε θα πρέπει να υπάρχει η νοοτροπία του… κάνω δύο καλά ματς (Παναθηναϊκός, Εφές) και μετά χαλαρώνω.

Στο πρώτο του σχόλιο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε τα εξής: “Ξέραμε πως η Λευκάδα είναι μία επιθετική ομάδα. Απέδειξε πως μπορεί να νικήσει και ομάδες με μεγαλύτερο όνομα από εκείνη, όπως έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παίζει δίχως φόβο και έχει πάντα έξτρα κίνητρο. Ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είχαμε πρόβλημα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει.

Ήταν κομβικό σημείο το +16 που προηγηθήκαμε στο 30′. Νομίζαμε πως το ματς τέλειωσε. Η Λευκάδα δεν τα παράτησε, πίστεψε στην νίκη και γύρισε το ματς βάζοντας μεγάλα και τυχερά σουτ. Στο τέλος το ματς ήταν ντέρμπι. Είχαμε στο τέλος καθαρό μυαλό, γυρίσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη ώστε να βάλουμε δύο τρίποντα για να φτάσουμε στην νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στην Δόξα, στην προσπάθεια της, εύχομαι να μείνει στην κατηγορία”.

Για το πρόγραμμα: “Δεν υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε πολλά ματς, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει σε διάρκεια. Έτσι είναι το πρόγραμμα, έτσι είναι το σύστημα, παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δεν υπάρχει το κάνεις δύο ματς καλά και μετά χαλαρώνουμε. Πρέπει να το συνηθίσουμε το πρόγραμμα και να έχουμε σταθερή απόδοση. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια”.

Μαρκόπουλος: “Βάλαμε 94 πόντους απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες”

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, σχολίασε τα εξής: “Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ηρεμήσαμε το παιχνίδι από το τέλος της τρίτης περιόδου, αγχώσαμε τον Ολυμπιακό και είχαμε το μομέντουμ. Αν δεν είχαμε υπερενθουσιαστεί όταν πήγαμε στο +5, ίσως να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν ξέρω αν παίζαμε 100 φορές με τον Ολυμπιακό αν θα είχαμε τέτοια ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε 94 πόντους απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό είναι σίγουρα παράσημο. Θα πρέπει να δούμε κάποια λάθη που κάναμε για τη συνέχεια, καθώς έχουμε ακόμη κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τα πρώτα ματς της σεζόν σαν φιλικά”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των