Basket League: Στέλνουν τον Ψαθά στη Λευκάδα

Δημοσίευμα του Basketblog.gr, στέλνει τον Γιάννη Ψαθά από την Κύμη στη Λευκάδα, με τον Χάρη Μαρκόπουλου όπως γράφεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου(11/4/83 – ύψος 1.98).

Η μπασκετική σταδιοδρομία του υποψήφιου αποκτήματος της Δόξας Λευκάδας, άρχισε στην πόλη που γεννήθηκε, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Το 2002 πήγε στην Θεσσαλονίκη και τον Αετό Τούμπας και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Επόμενος σταθμός του το ICBS, όπου έμεινε για τρία χρόνια και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2. Στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκού, Ρεθύμνου, Απόλλωνα Πάτρας, Ψυχικού, ενώ όπως αναφέραμε τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Κηφισιά. Να σημειώσουμε ότι την σεζόν 2012/13, όταν αγωνιζόταν στην Α2 με την Κηφισιά, πέτυχε την κορυφαία επίδοση tendex(1800) στην ιστορία της κατηγορίας!

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Ψαθά είναι η μεγάλη ενέργεια που βγάζει σε άμυνα και επίθεση, η εκρηκτικότητα, καθώς και τα αθλητικά του προσόντα. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε δύο διαγωνισμούς καρφωμάτων σε ελληνικά All Star Game, το 2009 και το 2010. Την δεύτερη φορά προκάλεσε αίσθηση, αφού κατάφερε να αφήσει πίσω του αθλητές όπως ο Τσίλντρες του Ολυμπιακού και ο Χάισλιπ του Παναθηναϊκού και να φτάσει στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Λανς Χάρις.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24