Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: ΑΟ Καρυά – ΠΑΣ Πρέβεζας 1-2

Το αήττητο της Καρυάς έσπασε ο ΠΑΣ Πρέβεζας, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στους Σαφκιώτες, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι πιο τυχεροί, αφού στο δικό τους καλό 45λεπτο, σκόραραν δύο φορές και άντεξαν στην αντεπίθεση που έκαναν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε εντυπωσιακά, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν με τον Σταύρου στο πρώτο λεπτό να μπουν μπροστά στο σκορ, όμως ο ΠΑΣ Πρέβεζας αντέδρασε, ανέβηκε, πίεσε είχε κάποια καλά σουτ και καλές στιγμές και σε μια στημένη μπάλα, στο 25 λεπτό, ο Νίκου πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι, αφού απέφυγαν την ισοφάριση σε σουτ του Θεριανού, έψαξαν και το δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο και στο 35 έγινε η σέντρα από δεξιά και ο Τσελά, μόνος στη μικρή περιοχή δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, αφού οι παίχτες του κ. Φίτζου είχαν οπισθοχωρήσει αισθητά και έπαζαν με αντεπιθέσεις.

Οι παίχτες του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου, έτρεξαν περισσότερο και πατούσαν πιο καλά από το πρώτο μέρος στο γήπεδο, κυνήγησαν το γκολ και τα κατάφεραν με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Χαλκιόπουλου στο 70΄, σε χέρι αμυντικού του ΠΑΣ Πρέβεζα, έκαναν το 1-2, μπήκαν στο παιχνίδι και έψαξαν την ισοφάριση.

Σε αυτή πλησίασαν τρεις φόρες στα υπόλοιπα 15 λεπτά, δύο με Θεριανό και Κρητικό, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και μια τελευταία σε φάση διαρκείας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και το σκορ δεν άλλαξε.

Διαιτητής: Μπαϊλης –Βοηθοί: Λάζαρης, Μαυροκεφάλου

ΑΟ Καρυάς(Βλασσόπουλος): Βενέτης, Βλάχος(46΄ Μονολιθος), Χαλικιόπουλος, Ρεκατσίνας, Σκέμπι(61΄ Κρητικός), Σταματέλος, Παπαδόπουλος(38΄ Μειντάνης), Ναζεράι, Σταύρου, Θεριανός.

ΠΑΣ Πρέβεζας(Φίτζος): Παπαβασιλείου, Τουλγερής, Τσελά, Φραγκολιός, Ντιό, Νιογκάνα(48΄ Μαργέλης), Σιαμάγκας, Κατσούλας, Τσάλα, Ζάχος, Νίκου(60΄ Καρπούζος, 87΄ Κτενάς)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει