Α΄ ΕΣΠ Π-Λ: Θεσπρωτικό – Πανλευκάιος 0-1

Μία έδρα που θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλειες έβγαλε από το μπλοκάκι ο Πανλευκάδιος.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη λύγισε με 1-0 στο «Κατερίνα Θάνου» τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, και συνεχίζει χέρι χέρι στην κορυφή μαζί με τον ΑΟ Παλαίρου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 36΄ με πέναλτι ο Κούτσικος. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσομπάι όταν ανατράπηκε από τον Ισπόγλου.

Στο 22΄ σουτ του Κούτσικου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ισπόγλου και στη συνέχεια η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη είχαν ευκαιρίες για δεύτερο και τρίτο γκολ, ωστόσο «πλήρωσαν» την αστοχία τους ή την κακή τελική πάσα.

Το φινάλε ήταν για γερά νεύρα… Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαλέσκου στο 86’.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσος – Βοηθοί: Μπάκος-Κούτρα

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Ανδριανός Παπαδήμας): Ισπόγλου, Μαλέσκος Χουλιάρας (46΄Ντάφλος), Τζιάκος Γ., Μπόμπορης, Κούσης Σπ., Γεωργαλής, Κούσης Στ., Κονταξής (61΄Τζίμας Μ.), Φέκκας, Τζιάκος Δ.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κότσης, Κοκόλης Χ.Σ., Σπανός, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Μπρούβας (85΄Στεριώτης), Τσομπάι (72΄Κολοβός), Κούτσικος, Δημουλιάς (51΄λ.τρ.Γουριώτης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που