Δόξα Λευκάδας: Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πάτρα

Το πρώτο ντέρμπυ νεοφώτιστων είναι προ πυλών, καθώς Προμηθέας Πατρών και Δόξα Λευκάδας, θα διασταυρώσουν τα ψίφη τους(Σάββατο 15/10 – 17.00μμ), σε μία αναμέτρηση όπου εκτός των άλλων είναι και ντέρμπυ της Δυτικής Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες ήταν και πέρυσι στην Α2 αντιμέτωπες, όταν διεκδηκούσαν την άνοδο στην Α1, με τη Λευκάδα να κερδίζει δύο φόρες τους Πατρινούς, όμως και οι δύο είναι εδώ, στα σαλόνια της Basket League και αύριο οι Πατρινοί θα ζητήσουν μια μίνι ρεβάνς.

Η Δόξα μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, απέκτησε τεράστια ψυχολογία, όμως στο στρατόπεδο της ομάδας που αναχώρησε χωρίς προβλήματα σήμερα για την Αχαϊκή πρωτεύουσα, επικρατεί συγκατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας, καθώς ο Προμηθέας θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις εντός έδρας του υποχρεώσεις στην Α1.

Ο κόσμος της Δόξας θα είναι δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας, καθώς έχει ναυλωθεί πουλμάν που θα φύγει από την παραλία της Λευκάδας, στις 14.00μμ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24