Γ΄ Εθνική: Χωρίς δύο στη Λευκάδα ο Διαγόρας Σεβαστής

Χωρίς τους Τσαγκαράκη και Δημητρίου θα ταξιδέψει στη Λευκάδα ο Διαγόρας Σεβαστής, εν όψει του πρώτου από τους δυο συνεχόμενους αγώνες με τον Τηλυκράτη, που θα διεξαχθεί στο όμορφο νησί στις 15.00 της Κυριακής, για το θεσμό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν και στο παιχνίδι για τον πρωτάθλημα με την Ιστιαία, την προηγούμενη Κυριακή, θα “προφυλαχθούν” από τον Κώστα Παπαδόπουλο, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμοι για τη συνέχεια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός προπονητής περιμένει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Σκλιοπίδη, Renja και Χατζηκωνσταντίνου για να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι. Τέλος, ο στρατευμένος Καράμπελας εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του και θα είναι στη διάθεση του Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη.

Το βέβαιο είναι, ότι ο Διαγόρας θα παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή του, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλει αφ’ ενός να δώσει ανάσες σε βασικά “γρανάζια” της “μηχανής” των “πρασίνων” και αφ’ ετέρου να δώσει ευκαιρία σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με τη σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο τεχνικός της πιερικής ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Επτάνησα.

πηγή: katerinisport.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...