Δόξα Λευκάδας: Στο sport24radio μίλησε ο Γιάννης Δεμερτζής

Γιάννης Δεμερτζής (Δόξα Λευκάδας):

Για την νίκη της Δόξας Λευκάδας με 84-78 επί του ΠΑΟΚ:

“Είναι ένα νέο πρωτάθλημα. Εδώ στην Λευκάδα γίνεται μια νέα προσπάθεια. Μέσα σε λίγες μέρες χτίστηκε η ομάδα και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και δικαιούμασταν την νίκη. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, κυρίως λόγω κούρασης, αλλά βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Παίξαμε για μεγάλο διάστημα πολύ ωραίο μπάσκετ και στην άμυνα και στην επίθεση και αξίσουμε αυτή τη νίκη. ”

“Αυτή η νίκη δεν σημαίνει κάτι. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμη 25 αγώνες. Το επόμενο Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα Πατρών, μια νέα ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, νέο προπονητή και καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό. Χαιρόμαστε γι΄ αυτό που κάναμε σήμερα, αλλά η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ για να αποκτήσει χημεία. Είναι όμως ενθαρρυντικό που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε και αποδώσαμε όπως σήμερα”.

Δε’ιτε και ακούστε εδώ: http://www.sport24radio.gr/blog/i-protagonistes-miloun-ston-sport24-radio-39/

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί