Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Αυγ. Μαραντοχωρίου – Θρ.Λούρου 5-1

Με επιβλητική νίκη(την πρώτη του στην μεγάλη κατηγορία) επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, ο οποίος επικράτησε με 5-1 του Θρίαμβου Λούρου στην τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου προηγήθηκε στο σκορ στο 30΄ όταν μετά από κόρνερ του Κώστα ο Μπόμπορης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λώλη. Στο 39΄ ο Χαϊδάκης με σουτ έκανε το 2-0. Ο Θρίαμβος Λούρου μείωσε σε 2-1 στο 42΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοντογεώργος.

Στο 49΄ ο Παληογιάννης με γυριστό σουτ έκανε το 3-1, και στο 55΄ ο Ζάκκας μόνος απέναντι από τον Μήτσιο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μπόμπορης με δυο προσωπικά γκολ στο 57΄ και 76΄.

Διαιτητής: Ζιώγας Βοηθοί: Ντόμαρης-Κούτρα

Αυγερινός Μαραντοχωρίου: Μήτσιος, Μπόμπορης, Χαϊδάκης (78΄Σπυρόπουλος), Ζάτσε (58΄Λιότσος), Κώστας, Δήμας, Βουλγαρίδης, Γεωργίου, Δημητριάδης, Παπαδήμας, Παληογιάννης (70΄Σκληρός Δ.).

Θρίαμβος Λούρου: Λώλης, Σάκκος, Τσαΐμος (75΄Γεωργατσέλης), Κοτένογλου, Κατσαντώνης, Κοντογεώργος, Ηλιόπουλος (38΄λ.τρ.Γκούρας), Ζάκκας, Τζαφέρης, Κάτσανος, Γεωργούλας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24