Τηλυκράτης| Ανδ.Παντζιαράς: “Δίκαιο το αποτέλεσμα”

Ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς μετά τον αγώνα με την Α.Ε Καραϊσκάκης δήλωσε:

“Για εμάς ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που είχαμε και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε περισσότερη κατοχή, αλλά αυτή ήταν πάντα μακριά από την εστία μας. Μπορεί να σταθήκαμε τυχεροί σε δύο φάσεις αλλά είχαμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες με Μακρυγιάννη – Σίδερη – Τοντόροφ , που θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι.

Είχαμε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία μας και κρατήσαμε τον ρυθμιστή του επιθετικού παιχνιδιού του αντιπάλου πολύ μακριά από την περιοχή μας. Από την στιγμή η Α.Ε Καραϊσκάκης πέρασε και τον Μποτωνάκη σε θέση φορ και με δύο ψηλά, αλλά βαριά κορμιά προσπαθούσε να μας απειλήσει, για εμάς το έργο μας ήταν εύκολο στο τέλος με τις μεγάλες μπαλιές προς αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αφού έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου , που σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να είναι σε ετοιμότητα όλοι οι ποδοσφαιριστές για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος… Να ευχαριστήσω τον κόσμο για άλλη μια φορά για την συγκλονιστική παρουσία του σε ένα ακόμη, εκτός έδρας , παιχνίδι…”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και