Σταυρόπουλος: «Έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα».

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ήταν ο Γ.Γ. της Δόξας Λευκάδας και  Γ.Γ. της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Σταυρόπουλος.

Ο κ. Σταυρόπουλος μίλησε για τη νίκη που πήρε η Δόξα Λευκάδας  στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α1 όταν βασικός στόχος της ομάδας ήταν να μπει στο γήπεδο και να παίξει.

Στη συνέχεια μίλησε για το νέο ρόστερ της ομάδας τονίζοντας ότι έχουν σκοπό να ενισχυθεί και άλλο ακόμα η Δόξα Λευκάδας ενώ μίλησε και για το εισιτήριο της ομάδας όπου έγινε θέμα στα Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Ο Γ.Γ της Δόξας Λευκάδας σχολίασε και την επομένη μέρα μετά  την πρώτη νίκη που πήρε η ομάδα της Λευκάδας λέγοντας  ότι από εκείνη τη στιγμή έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα να χτυπάνε για διαφημίσεις για επιπλέον χορηγίες και πλέον είναι πιο εμπορικά τα ονόματα.

Τέλος μίλησε για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Basket League όπου η ομάδα της Δόξας Λευκάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Προμηθέα Πατρών το Σάββατο 15/10/2016 στις 17:00 μ.μ.

Ακούστε όλη τη  συνέντευξη του κ. Σταυρόπουλου στο παρακάτω ηχητικό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24