Νίκη Λευκάδας| Γούναρη: “Θα διεκδικούμε συνέχεια το ροζ φύλλο αγώνα”

Η νέα παίχτρια της Νίκης Λευκάδας, Βικτώρια-Κωνσταντίνα Γούναρη, μίλησε στο lefkadasportnews.gr, για το παιχνίδι κυπέλλου με την Τερψιθέα, αλλά και για την σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αρχικά να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν, με καλό μπάσκετ, χωρίς τραυματισμούς και πολύ κόσμο στα γήπεδα. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ακόμα μία αγωνιστική περίοδος ξεκινάει και η ομάδα έχει θέσει τους στόχους και τις προσδοκίες της. Στόχος μας πρωτίστως είναι η ομάδα να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί μέχρι τέλους το ροζ φύλλο. Θέλουμε πάντα να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι και αυτό θα προσπαθήσουμε. Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί δουλεύοντας συστηματικά στις προπονήσεις και έχοντας παίξει κάποιους φιλικούς αγώνες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και να παρουσιαστούμε σοβαρές, με πάθος και θέληση για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι η καθεμία ξεχωριστά και όλες μαζί θα δώσουμε όλη την ενέργεια μας στο γήπεδο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Θα δώσω και εγω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομαδα μου. Έχουμε ενα καλό κλίμα μεταξύ μας, οι συμπαίκτριες μου όπως και οι προπονητές μου, έκαναν εύκολη την προσαρμογή μου εδω στη Λευκάδα. Ελπίζω να τς βοηθήσω με το παραπάνω..

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24