Νίκη Λευκάδας| Δουβίτσας: Να είμαστε εμείς που θα περάσουμε”

Δηλώσεις, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, που ξεκινάει την Κυριακή 9/10 – 15.00μμ, με τον αγώνα κυπέλλου με την Τερψιθέα, εντός έδρας, παραχώρησε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβούτσας, που τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να περάσει, δεν είναι 100% έτοιμη, ενώ εκθείασε και τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Δουβίτσα:

” Την Κυριακή, ξεκινάει η ομάδα μας τις επίσημες υποχρεώσεις για το κύπελλο με αντίπαλο την Τερψιθέα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θεωρητικά πάντα το φαβορί είμαστε εμείς. Αυτό, όμως που θέλω να τονίσω όμως είναι ότι κάθε χρόνο την Τερψιθέα την έχουν φαβορί να υποβιβαστεί και κάθε χρόνο όλους τους διαψεύδει.

Ο αντίπαλός μας είναι καινούργια ομάδας, με καλούς προπονητές όπως πάντα και πίσω από αυτούς ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, που αυτό την κάνει ακόμη πιο δυνατή.

Η δική μας ομάδας, είναι σε αρκετά καλό δρόμο, όμως η απουσία της Καμπουράκη και της Μπάρκα, σε συνδυασμό με την τελευταία εβδομάδα που γίνονται εργασίες στο γήπεδο, δεν μας κάνει να νιώθουμε έτοιμοι 100% για αυτόν τον αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και καλή αρχή με υγεία, διάθεση και υπομονή!!! “

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και