Δόξα Λευκάδας| Τακιανός: “Να μείνουμε χρόνια στην Α1”

Ο Φώτης Τακιανός, που πέρυσι είχε το γενικό πρόσταγμα στα αποδυτήρια και φέτος είναι το…δεξί χέρι του Χάρη Μαρκόπουλο στο πάγκο της Δόξας Λευκάδας, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr, στην MEDIA DAY της Δόξας, με τη σεζόν να ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Πως το πήρες από μέρος σου, που είσαι από πέρυσι εδώ, το γεγονός ότι είμαστε στην Α1, άσχετα αν δεν το κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, αν και κάλλιστα θα μπορούσαμε: “Στο γήπεδο κερδήθηκε η άνοδος της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Με τη λογική ότι μπορεί να υπάρχει η σκέψη ότι δεν τερματίσαμε στις προνομιούχες θέσεις για την άνοδο. Αλλά δεν περνάει κανενός από το μυαλό, η ομάδα θα μπορούσε να μην είναι μέσα  στην έξι πρώτες ομάδες και νομίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλαμε όλοι μαζί σε μια δύσκολη περίοδο, στο να φτάσει η ομάδα στην 6η θέση, ήταν μια επιτυχία που τελικά της δίνει την άνοδο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια πέρυσι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν και αυτή την στιγμή απολαμβάνουμε την ομάδα στην Α1 και εκπληρώνεται ένα όνειρο και ένας στόχος, πρώτα της διοίκησης και μετά όλων των υπολοίπων. Ελπίζουμε αυτή η χρονιά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα της Λευκάδας να είναι μια μόνιμα στην κατηγορία της Α1 με γερές βάσεις και να χαίρεται ο κόσμος της Λευκάδας και γενικά το μπάσκετ να την χαίρετε στην Α1.”

Λόγο του μικρού χρόνου που είχαμε να ετοιμαστούμε, θεωρείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί: “Ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί είμαι σίγουρος, απλά χρειαζόμαστε σίγουρα πίστωση χρόνου σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, για να μπορέσει η ομάδα να δημιουργηθεί κατ΄ αρχήν έτσι όπως την φανταζόμαστε. Πρέπει να μπει πρώτα σε ένα ρυθμό και μετά αν μπούμε σε ρυθμό και σύμφωνα με τη δουλειά που θα γίνετε μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό  και ένα σύνολο το οποίο θα χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει μέσα στο γήπεδο να αγωνίζεται, να προσπαθεί, να δίνει το 100%.”

Ο στόχος της ομάδας: “Τη δεδομένη στιγμή, ο πρώτος στόχος και αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι η ομάδα να παραμείνει στην Α1 κατηγορία και να μπορέσουμε να επενδύσουμε σε όλο αυτό στο οποίο “χτίζουμε” αυτή την στιγμή. Τονίζω ότι και η επένδυση της διοίκησης, αλλά και η επένδυση του αγωνιστικού κομματιού, για να μπορέσουμε όταν τελειώσει η χρονιά να έχουμε καταφέρει το στόχο και να δούμε μετά το επόμενο βήμα.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει