Δόξα Λευκάδας: Οι Δεμερτζής, Γεωργάκης & Πεταλωτής, μίλησαν στη MEDIA DAY

To lefkadasportnews.gr, Μίλησε και με τους νέους Γιώργο Γεωργάκη, Γιάννη Δεμερτζή και τον παλιό…Τριαντάφυλλο Πεταλωτή, στη MEDIA DAY της ομάδας λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Όσο αναφορά τον πρώην παίχτη του Κόροιβου, Γιώργο Γεωργάκης για τη νέα του ομάδα, τόνισε: “Υπάρχουν πολλοί καλοί παίχτες, πάρα πολύ καλό προπονητικό σταφ. Στο χέρι μας είναι να δουλέψουμε. Υπάρχουν κάποια κενά λόγω του χρονικού διαστήματος που είμαστε μαζί, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ωραία και θα είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Όσο αναφορά τον παίχτη που ήρθε στη Λευκάδα, μέσω Χολαργού, τον Γιάννη Δεμερτζή, που πέρυσι έπαιζε Καβάλα, δήλωσε για την πρόκληση της Δόξας Λευκάδας τα εξής: “Είναι μια νέα εμπειρία. Μια καινούργια περιπέτεια για όλους μας νομίζω εδώ πέρα. Η ομάδα χρίστηκε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες. Ακόμα προσπαθούμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και ουσιαστικά να αποκτήσουμε τη χημεία που πρέπει ως ομάδας. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά τους δύο προπονητές. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και με τους δύο και ήταν σημαντικό κίνητρο για μένα να έρθω στη Δόξα. Η ομάδα έχει ένα συνδυασμό εμπειρίας κάποιων παιχτών και κάποιων παιδιών που έχουν έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν πολύ καλά στοιχεία και ο στόχος είναι να γίνει μια μίξη αυτών των δύο ώστε η ομάδα να πετύχει.”

Τέλος, ο δεύτερος περυσινός παίχτης του ρόστερ, μετά τον Τσαλδάρη που έμεινε ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία της Α1 από τα μαλλιά και τόνισε ότι του αρέσει να βοηθάει τους συμπαίχτες του να προσαρμοστούν στο νησί

Είσαι έτοιμος να πάρεις τις ευκαιρίες σου στην Α1: “Είμαι έτοιμος και αναλόγως με αυτά που θα δείχνω στον κοουτς και στο κατά πόσον θα μπορεί να με εμπιστευτεί. Πιστεύω ότι με την προπόνηση και με τη δουλειά, θα αποδείξω ότι είμαι έτοιμος να παίζω για όσο με χρειαστεί. Δουλεύουμε σαν ομάδα πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, γιατί δεν είχαμε χρόνο να ετοιμαστούμε. Μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.”

Βοηθάς και τους υπόλοιπους στην προσαρμογή: “Ναι έτσι είναι, βοηθάω τους νέους συμπαίχτες μου στην καθημερινότητα στη πόλη. Δεν με ενοχλεί αυτό. Ίσα ίσα χαίρομαι που με εμπιστεύονται να τους βοηθάω. Υπάρχουν πολλοί που τρέχουν για την ομάδα. Αλλά και αυτοί χρειάζονται βοήθεια, γιατί είναι πρωτόγνωρη εμπειρία η Α1 και αξίζουν τη βοήθεια, όχι μόνο την δική μου, αλλά όλων.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24