Δόξα Λευκάδας: Ταπούτος, Ουέλς και Ντόμπλας μίλησαν στη MEDIA DAY

Στο lefkadasportnews.gr μίλησαν, τόσο ο Χρήστος Ταπούτος, Ντεζ Ουέλς και ο Νταβίντ Ντόμπλας, στην MEDIA DAY της ομάδας της Δόξας Λευκάδας, με τους τρεις να εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Στο γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας άρχισε με σημαντική καθυστέρηση στάθηκε ο Χρήστος Ταπούτος. Άπαντες όμως στην Δόξα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στην πρεμιέρα: «Ξέρουμε όλοι, και οι παίκτες και οι προπονητές, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα δυστυχώς, ετοιμάστηκε πάρα πολύ αργά. Ουσιαστικά, όλοι μας, από το προπονητικό τιμ, από τους παίκτες, από το σταφ, από την διοίκηση, κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να είμαστε έτοιμοι μέσα και έξω από το γήπεδο για την πρεμιέρα. Ξέρουμε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο. Δυστυχώς, η ομάδα είμαστε μαζί, μόνο τέσσερις μέρες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στην πρεμιέρα».

Σίγουρος για τις δυνατότητες του εμφανίστηκε ο Ντέζμιν Ουέλς. Ο πρώην παίκτης των Oklahoma City Blue δεν έδειξε να … «τρομάζει» από το γεγονός ότι θα κληθεί να παίξει κόντρα σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης: «Έχω παίξει ήδη με μεγάλους παίκτες και μεγάλες ομάδες και για αυτό το λόγο, δεν αγχώνομαι καθόλου για το ποιους θα αντιμετωπίσω εδώ στην Ελλάδα».

Με διάθεση να διαψεύσει όλους όσοι βιάστηκαν να τον «βαφτίσουν» … γέρο εμφανίστηκε ο Νταβίντ Ντόμπλας. Ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος βλέπει την Δόξα ως μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, αποκάλυψε ποιος τον έπεισε να γίνει κάτοικος Λευκάδας:

«Είμαι 35 χρονών αλλά είμαι ακόμα νέος. Ήμουν 11 χρόνια στο ίδιο κλαμπ και νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για να είσαι σε μία ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα στα οικονομικά και είχα ένα μεγάλο καλοκαίρι. Χρειαζόμουν και ήθελα μία αλλαγή. Αυτή η ευκαιρία ήρθε σε εμένα. Είχα κάποιους φίλους εδώ στην Ελλάδα, όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος, που με βοήθησαν να πάρω αυτή την απόφαση. Και βλέπω την ομάδα της Δόξας Λευκάδας, σαν μια πρόκληση. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1, η πρώτη χρονιά με αρκετούς παίχτες καινούργιους στην ομάδα. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με αυτές της αλλαγές και χαίρετε για αυτό και του είναι πολύ ενδιαφέρον».

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που