Δόξα Λευκάδας| Τσαλδάρης: “Άθλος αυτό που έγινε, πίεση για να πετύχουμε”

Ο αρχηγός της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης, μίλησε στο lefkadasportnews.gr, στη MEDIA DAY της Δόξας και τόνισε ότι αυτό που έγινε με την ομάδα ήταν ένας άθλος και πως υπάρχη πίεση στο να πετύχει τους στόχους η ομάδα.

Υπάρχει πίεση λόγω και του μικρού διαστήματος που φτιάχτηκε η ομάδα: Σαφώς και υπάρχει πίεση. Όταν έχεις πολύ λίγο χρόνο να φτιάξεις μια ομάδα, πρέπει σε καθημερινή βάση να δίνεις έναν αγώνα. Νομίζω ότι όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, τα μέλη της διοίκησης, ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα, να κλείσουν συμφωνίες με παίχτες, να κλείσουν συμφωνίες με χορηγούς, να τρέξουν πράγματα που γίνονται ουσιαστικά σε ένα μήνα το καλοκαίρι, να γίνουν σε δέκα μέρες. Οπότε υπάρχει η πίεση του χρόνου.

Όσο αναφορά το κομμάτι των παιχτών και το εξωαγωνιστικό νομίζω ότι τα καταφέραμε και όπως είπε και ο Νικήτας, ήταν ένας άθλος αυτό που έγινε. Τώρα το μόνο που μένει, ουσιαστικά είναι η πίεση που θα έχουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί, θέλουμε χρόνο, αλλά μέρα με τη μέρα δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και ομάδα.

Προσωπικά πως βλέπεις τον Δημήτρη Τσαλδάρη: Πάντα έβαζα υψηλούς στόχους και παραπάνω πίεση από ότι πρέπει στον εαυτό μου. Οπότε και φέτος, δεν είναι ότι δε θα έχω πίεση, γιατί σαν αθλητής, θέλω πάντα να πετυχαίνω το καλύτερο. Τηρουμένων των αναλογιών, το καλύτερο για εμάς φέτος θα είναι η παραμονή. Εκ των πραγμάτων, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στόχος είναι η παραμονή. Δεν θα υπάρχει η πίεση του πρωταθλητισμού ή των play off, αλλά θα υπάρχει η πίεση της παραμονής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24