Δαμιανίδης: “Θα δώσουμε τη μάχη μας”

Προς το τέλος της MEDIA DAY της Δόξας Λευκάδας, ο τζένεραλ μάνατζερ της νησιώτικης ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, έκανε δηλώσεις στο lefkadasportnews.gr, εν όψει της νέας σεζόν, που θα βρει τη Δόξα στην Α1.

“Δεν υπάρχει λογική 16 του μήνα wild card και 8 του μήνα παίζω, για καμία ομάδα όχι μόνο για τη Λευκάδα. Πόσον μάλλον για μια ομάδα που δεν ήξερε και την κατηγορία. Η οργάνωσή της δεν ήταν για την κατηγορία. Ήταν σε άλλους ρυθμούς. Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα όλη την ξέρουμε. Και το τυπικό κομμάτι είναι απάνθρωπο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.” είπε στην αρχική του εισήγηση.

Ενώ συνέχισε: “Εμείς ήρθαμε, όλοι μαζί, μαζί με τους προπονητές για να δώσουμε μια μάχη και μαζί με την διοίκηση που στηρίζει την ομάδα όσο τίποτα. Θέλει πάρα πολύ να παραμείνει στην κατηγορία. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και το κάνουμε για να έχουμε αποτέλεσμα. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε, λόγια, γιατί παράλληλα με την ομάδα γίνονται εργασίες στο γήπεδο, στη πόλη, στα γραφεία, δηλαδή υπάρχει ένα οργασμός. Πραγματικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό, για να δούμε τι ακριβώς έχουμε καταφέρει.”

Όσο αναφορά το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: “Τον κόσμο δεν τον γνωρίζω, αλλά μου έχουν πει ότι όλοι στηρίζουνε την ομάδα. Βλέποντας από την διοίκηση, που κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Γιατί ο κόσμος αυτό πρέπει να καταλάβει. Είναι άλλο η Α2 και άλλο η Α1. Γιατί στην Α1 είναι καθαρά επαγγελματικά η κατηγορία και επαγγελματισμός ίσον χρήμα. Άρα η στήριξη από τους φιλάθλους, αξιοποιείτε σε μέγιστο βαθμό. Γιατί είναι και ηθική, αλλά και υλική.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί