Καλώς όρισες Μan2Man(Μ2Μ) και καλοτάξιδο…….

Man 2 Man, λοιπόν. Ένα περιοδικό μπασκετικό που θα βρίσκετε κάθε Τρίτη (από τις 4 Οκτώβρη και μετά) ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τη Live Sport. Ιδέα του Γιάννη Μηνδρινού, ενσαρκώνεται από τον Αντώνη Φουντή, με μια μεγάλη μπασκετική παρέα: Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Παπαδογιάννης, Γιώργος Κογκαλίδης, Νίκος Μπουρλάκης, Λένα Καραλή, Γιάννης Αρμάος, Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος, μια τρελοπαρέα για το ΝΒΑ (The Ball Hog).

Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους κοσμεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ, ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να γράφει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Man 2 Man.
dsc_0920

Με ένα νέο αθλητικό περιοδικό, αποκλειστικά για μπάσκετ, κυκλοφορεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου (και κάθε Τρίτη) η καθημερινή αθλητική εφημερίδα Live Sport. Το περιοδικό ονομάζεται Man to Man (M2M) και διανέμεται δωρεάν με την αθλητική εφημερίδα, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση τιμής.

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού, που εντυπωσιάζει τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τη θεματογραφία του, ξεχωρίζουν:

– Το δεκασέλιδο (!) αφιέρωμα, με καταπληκτικές φωτογραφίες και άγνωστες λεπτομέρειες, στην απίθανη εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο NBA. Περιγράφεται η ζωή του από την παρανομία στα σοκάκια των Σεπολίων, μέχρι την απόλυτη καταξίωση. Ο ίδιος ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς γράφει στο περιοδικό αποκλειστικά για τους αναγνώστες του.

– Το αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α1, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο. Με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις ομάδων και μια ξεχωριστή αναφορά στα (πολλά) ρεκόρ που στοχεύει φέτος ο Βασίλης Σπανούλης.

Το περιοδικό “υπογράφουν” οι “μπαρουτοκαπνισμένοι” Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Μπουρλάκης και Γιώργος Κογκαλίδης, στον μαγικό κόσμο του NBA μας μεταφέρουν οι The Ball Hog ενώ την επιμέλεια της έκδοσης έχει ο Αντώνης Φουντής.

Στο 1ο τεύχος στη σελίδα 31, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα για τη Δόξα Λευκάδας, που φέτος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1
dsc_0922

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24