Τηλυκράτης: Επέστρεψε ο Σταύρος Καλογερής

Ήταν λίγο πριν το 75΄ λεπτό όταν ο Ανδρέας Παντζιαράς, του έκανε νόημα να ετοιμαστεί και έδωσε εντολή να περάσει στο παιχνίδι. Ο λόγος φυσικά για τη στιγμή του σημερινού παιχνιδιού, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Σταύρου Καλογερή στους αγωνιστικούς χώρους σε επίσημους αγώνες.

Πριν 11 μήνες είχε τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει όλη την περυσινή χρονιά και από τότε που είχε παίξει ξανά και όλο αυτό το διάστημα στο οποίο μεσολάβησειο, ήταν συνέχεια δίπλα στην ομάδα. Φέτος, έγιναν κάποιες σκέψεις να παραχωρηθεί σε ομάδα του τοπικού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όμως δεν προχώρησε αυτή η σκέψη, αφού δεν πολυψήνονταν.

Το χειροκρότηαμ ήταν ζεστό και έγινε ακόμα πιο θερμό όταν ο Γιώργος Ορφανός στο 74΄ του παραχώρησε τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, από τα παλαμάκια πήγαμε στα χαμόγελα, όταν τον είδαμε να μπαίνει χωρίς φόβο στις φάσεις και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Πάντα σιδερένιος…..
dscn1051dscn1052dscn1057 dscn1060dscn1063

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24