ΕΠΣ Π-Λ: Λίγοι οι διαιτητές στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Κοιτάζοντας τους πίνακες που ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της α΄ και β΄ κατηγορίας, το μάτι μου έπεσε σε ένα πολύ περίεργο γεγονός, καθώς στο παιχνίδια της β΄ κατηγορίας μετάξυ Ίωνες-Μεγανήσι, σφυρίζει η ίδια διαιτητική τριάδα(Γκαρτζωνίκας-Ρούσος Γ.-Ριζογιάννης), που σφυρίζει Σφακιώτες-Κανάλι και το περίεργο είναι ότι το ένα ματς τελειώνει στις 15.00μμ και το άλλο που θα γίνει σε γήπεδο 20χλμ μακρυά αρχίζει στις 16.00μμ.

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση στον Αγ.Νικόλαο(Δείτε σχετικό πινακάκι) αρχίζει στις 13.00μμ και τελειώνει γύρω στις 15.00μμ, μέχρι να συμπληρωθεί και το φύλλο αγώνα και η άλλη αναμέτρηση στους Σφακιώτες είναι προγραμματισμένη για τις 16.00μμ. Εκτός και αν ξέρουν ότι η μία αναμέτρηση δεν θα γίνει, οπότε πάμε πάσο.

Βέβαια υπάρχει και η διαιτητική τριάδα(Μπαϊλης, Σίσκας, Κούτρα), που έχει διπλή αποστολή την Κυριακή σε Φιλιππιάδα και Αγ.Γεώργιο, αλλά η διαφορά τις ώρας είναι τέτοια που επιτρέπει.

Συμπέρασμα όλων αυτών και αν βάλεις υπόψιν σου και τα ματς της α΄ κατηγορίας του Σαββάτου, δεν μπορεί να είναι άλλο από το ότι δεν υπάρχουν διαιτητές για να καλύψουν τις ανάγκες της ένωσης.
screenshot_5

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24