Δόξα Λευκάδας: Ενισχύεται με Μπασαμπέ (video)

Με ένα παίκτη με εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα ήρθε σε συμφωνία η Δόξα Λευκάδας, με τον 24χρονο φόργουορντ Μελσάν Μπασαμπέ να αποτελεί τον εκλεκτό του Χάρη Μαρκόπουλου για να καλύψει τις θέσεις μέσα στην ρακέτα.

Ο Μπασαμπέ την περσινή σεζόν έκανε εξαιρετικά πράγματα στο Βέλγιο με την Αντβέρπ έχοντας 16,5 πόντους και 7,2 ριμπάουντ σε 13 παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχοντας 60.6% στα δίποντα. Ο Μπασαμπέ αγωνίστηκε με την Αντβέρπ και στο Fiba Europe Cup σκοράροντας 5,8 πόντους και μαζεύοντας 5,8 ριμπάουντ. Την ευρωπαϊκή του περιπέτεια την ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 όταν και αποφοιτώντας από το Αίβα πήρε μεταγραφή για την Φινλανδία και την Ελσίνκι όπου είχε ένα τρομερό double double όντας τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα (19,4 π.) και δεύτερος στα ριμπάουντ (12 κατά μέσο όρο).

Ο Μπασαμπέ αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια των «νησιωτών» στην παρθενική τους προσπάθεια στην Basket League.

πηγή: basketblog.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί