Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε τον Ντες Ουέλς (video)

Μετά τον Τζάστιν Ρόμπινσον, η Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντεζ Ουέλς. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αναπτυξιακή λίγα του NBA, φορώντας τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Θάντερ (Οχλαχόμα Σίτι Μπλου).

Το περασμένο καλοκαίρι, ο απόφοιτος του Μέριλαντ αγωνίστηκε στο Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, έχοντας μέσο όρο 4.4 πόντους και 1 ασίστ.

Δείτε εδώ βίντεο με το νέο απόκτημα της Δόξα Λευκάδας (video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Dezmine Wells. Ο 24 ετών, Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ύψους 1,96μ. αγωνίστηκε για ένα χρόνο στο κολέγιο Xavier Musketeers και τρία χρόνια στο κολέγιο Maryland Terrapins.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Oklahoma City Thunder με τους οποίους αγωνίστηκε σε μία αναμέτρηση και στην συνέχεια συμφώνησε με τους Oklahoma City Blue, θυγατρική ομάδα των Thunder στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Έκανε το ντεμπούτο του στις 14 Νοεμβρίου στην ήττα της ομάδας του από τους Austin Spurs με 110-104. Σημείωσε 19 πόντους, πήρε πέντε ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ και είχε ένα κλέψιμο”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει