Ανακοίνωση Πιερικού για την καλή διαιτησία στη Λευκάδα.

Δεύτερη συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία για την δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, πάλι από ομάδα του δευτέρου ομίλου. Ύστερα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, λοιπόν, και ο Πιερικός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγχαίρει το διαιτητικό τρίο του αγώνα της ομάδας της Κατερίνης με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός, συγχαίρει θερμά τους κυρίους Τόμπρο (διαιτητής), Βλάσση (1ος βοηθός) του Σ/Δ Κέρκυρας καθώς και Λιόντο (2ος βοηθός) της Ηπείρου, για την άριστη διαιτησία τους στο παιχνίδι της Κυριακής (18/9) μεταξύ της ομάδας μας και του Τηλυκράτη στο γήπεδο της Λευκάδας!

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανάλογες διαιτησίες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατά τους οποίους δοκιμάζεται σε όλα του επίπεδα, και η παρουσία του κ. Τόμπρου και των συνεργατών του, τιμούν τον πολύπαθο χώρο του, καθώς και τις ΕΠΣ από τις οποίες οι διαιτητές αυτοί, προέρχονται!».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την