Δόξα Λευκάδας: Στο γήπεδο ο Γεωργάκης, αύριο ο Ταπούτος, “χάλασε” του Ρόμπινσον

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Γιώργος Γεωργάκης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της μελλοντικής του ομάδας, της Δόξας Λευκάδας, με το Ρέθυμνο και έκατσε μαζί με τον Τριαντάφυλλο Πεταλωτή, τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τους προπονητές της Δόξας Λευκάδας, Χάρη Μαρκόπουλο και Φώτης Τακιανό. “Χάλασε” η μεταγραφή του Ρόμπινσον, αντίθετα στη Λευκάδα είναι και ο Τόνυ Γουντς.

Αύριο έρχεται ο Γιάννης Δαμιανίδης και θα μπει σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της ομάδας. Θα φέρει μαζί του τον Χρήστο Ταπούτο, που αναμένεται να υπογράψει. Ενώ, όσοι έχουν υπογράψει και είναι στην Λευκάδα, όπως ο Τόνυ Γουντς, έχουν ξεκινήσεις προπονήσεις.

Η μεταγραφή του Τζάστιν Ρόμπινσον, του πρώην γκάρντ των Τρικάλων, που και εμείς από εδώ το lefkadasportnews.gr σας μεταφέραμε, τελικά οδηγήθηκε σε ναυάγιο, εξαιτίας ενός προβλήματος από πλευράς του παίχτη της τελευταίας στιγμής.

Τέλος, από το περυσινό ρόστερ οι μόνοι που έχουν μείνει στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Τριαντάφυλλος Πεταλλωτής, που όπως προαναφέραμε έχουν έρθει στο νησί του Ιονίου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...