Δόξα Λευκάδας: Ηττήθηκε από το Ρέθυμνο 92-31

Την ήττα με 92-31 γνώρισε η Δόξα Λευκάδας από το Ράθυμνο creta kings για το κύπελλο Ελλάδος και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Η ομάδα της Λευκάδας, που έχει οτ μυαλό στο ρόστερ για τη συμμετοχή της στην Α1, κατέβηκε με αθλητές του Εφηβικού και η ήττα ήρθε πολύ φυσιολογικά, σε ένα παιχνίδι που δεν είναι για κριτική.

Η ομάδα της Κρήτης έκλεισε την πρώτη περίοδο με τη διαφορά στο +21 (8-29) και συνέχισαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να διευρύνουν το προβάδισμα τους σε 18-51 στο ημίχρονο και  26-83 στο 35′, για να έρθει το τελικό 31-92.

Ο Δημήτρης Κόγκας, προπονητή της εφηβικής ομάδας, έκατσε στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Λευκάδας, ενώ οι Χάρης Μαρκόπουλος και Φώτης Τακιανός ήταν στην εξέδρα του ΔΑΚ Λευκάδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24