ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΕ Πρέβεζας – Αυγ.Μαραντοχωρίου 3-4 πέναλτυ, 3-3 κ.α., παρ.

Νίκη-πρόκριση στην Β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  πέτυχε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου που “καθάρισε” στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι την ΑΕ Πρέβεζας με 3-4. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 3-3.

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα προηγήθηκε στο σκορ με τον Κουτρούμπα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 60΄ ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου ισοφάρισε με τον Νίκο Μπόμπορη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Νταλιάρδας έκανε τη σέντρα, και ο Στέφανος Κώστας στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μήτσιου.

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Νίκος Μπόμπορης στο 76ο λεπτό  έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 89΄ η ΑΕ Πρέβεζας πήρε προβάδισμα με 3-2 με τον Ζέρη, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαιδάκης έκανε το τελικό 3-3 και το ματς πήγε στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, δεν άλλαξε κάτι και το ματς τελικά οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Αυγερινού Μαραντοχωρίου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η σειρά των πέναλτι:

Ζήσης (απέκρουσε ο Μήτσιος)

Μπόμπορης γκολ

Ζιώγκας γκολ

Γεωργίου γκολ

Σκαμνέλος γκολ

Ζάτσε (απέκρουσε ο Βασιλάκος)

Πόποτας (απέκρουσε ο Μήτσιος)

Μάκης Δήμας γκολ

Κουτρούμπας γκολ

Χαϊδάκης γκολ.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Σπυράκος-Πάσχος

ΑΕ Πρεβεζας (Άγγελος Μπέκας): Βασιλάκος, Πανταζής, Dedi Θ. (64΄ Τσούτσης Χ.), Ζιώγας, Ζήσης, Λεόπουλος (80΄ Γκούρας), Νταλιάρδας, Σκαμνέλος, Καζούκας (104΄ Πόποτας), Κουτρούμπας, Ζέρης.

Αυγερινός Μαραντωχωρίου (Άρης Παληογιάννης): Μήτσιος, Δημητριάδης (90΄+ Σκλαβενίτης), Παπαδήμας (46΄ Βουλγαρίδης), Γεωργίου,  Μπόμπορης, Χαϊδάκης, Ζάτσε, Κώστας, Δήμας Θ., Δήμας Χ. (91΄ Παληογιάννης),  Λιότσος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24