Δόξα Λευκάδας: Ο Τζαστίν Ρόμπινσον κάτοικος Λευκάδας (photos)

Το Βρετανό Τζαστίν Ρόμπινσον, που πέρυσι αγωνίζονταν στα Τρίκαλα, ανακοίνωσε ο γ.γ. της Δόξας Λευκάδας, Σταμάτης Σταυρόπουλος μέσα από το prisma 91,6, σαν την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για την Α1.

Ο Βρετανός γκαρντ (γενν. το 1987, ύψος 1.88) έφυγε από τη χώρα του, πήγε στο New Jersey κι αφού πρώτα έπαιξε σε High School, αγωνίστηκε στο NCAA με το Rider, όπου την τελευταία του σεζόν μέτρησε 15.3 πόντους, 3.8 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Κάπως έτσι, ο Ρόμπινσον βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2011. Ήρθε σε συμφωνία με το Μαρούσι, έπαιξε μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο για πρώτη φορά, ωστόσο αποχώρησε μετά από ένα μήνα. Δεν πήγε μακριά. Μετακόμισε στην Κύπρο, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Ουκρανία. Από τον Αύγουστο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013 άνηκε στην Κίεβ, εν συνεχεία, όμως, δοκίμασε την τύχη του στη Σουηδία. Εκεί φόρεσε τη φανέλα της Uppsala. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Ουγγαρία, ενώ προπέρυσι επέστρεψε στην Κύπρο, προκειμένου να αγωνιστεί εκ νέου για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το… ταξίδι του Τζάστιν Ρόμπινσον είχε συνέχεια στην Ελλάδα, καθώς επέστρεψε στη χώρα μας κι υπέγραψε στον Κολοσσό Ρόδου. Έδωσε ορισμένες λύσεις, ωστόσο δεν ήταν στα πλάνα της νέας χρονιάς. Κάπως έτσι, συμφώνησε με τα Τρίκαλα.
screenshot_6

Related News

Comments are closed