Παντζιαράς: “Είμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε δουλειά”

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό, μίλησε ο Ανδρέας Παντζιαράς, στο lefkadasportnews.gr, που τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον επιθετικό μονόλογο, αλλά δεν έβαλε το γκολ, ενώ σημείωσε ότι είναι σε καλό δρόμο, αλλά τους περιμένει πολύ δουλεία

Πιο αναλυτικά:

“Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής από το πρωί. Και στα 90 λεπτά, ήταν ένας μονόλογος δικό μας, Στην ουσία αν πάρουμε τα πράγματα αντίστροφα, δεν απειληθήκαμε ποτέ και σε καμία φάση. Είχαμε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Υπήρχε μεγάλο κίνητρο και φαινόταν. Υπήρχε θέληση. Υπήρχε συγκέντρωση. Είναι παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που δεν μπορείς να πάρεις πολύ γρήγορα το ρίσκο. Εμείς αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματικά, είμαστε μια καινούργια ομάδα σε μια καινούργια για εμάς κατηγορία. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ελπίζω να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Μας περιμένει πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε σίγουρα πράγματα, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.”

Related News

Comments are closed