Δόξα Λευκάδας: Στο Γιάννη Δαμιανίδη πόστο στο οργανωτικό κομμάτι

Yπάρχουν παράγοντες και παράγοντες. Υπάρχει και ο Γιάννης Δαμιανίδης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη για τουλάχιστον μία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχθεί από το άθλημα, όμως τώρα επιστρέφει σε αυτό και μάλιστα με στόχο να αναλάβει μια μεγάλη πρόκληση.

Ο Δαμιανίδης ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη και είχε ένα μαγαζί με τουριστικά είδη. Ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το μπάσκετ, όμως τώρα γυρίζει σε αυτό για να αναλάβει πόστο στη νεοφώτιστη στην Α1, Δόξα Λευκάδας. Θα είναι ο άνθρωπος που θα βοηθήσει την ομάδα να μάθει τα… λημέρια της μεγάλης κατηγορίας, αυτός που θα την οργανώσει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μαζί με τον Δαμιανίδη, η Δόξα είναι έτοιμη να συμφωνήσει και με τον Χρήστο Ταπούτο, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό διπλό “χτύπημα” από τους Νησιώτες.

πηγή: sport24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24