Δόξα Λευκάδας: Αυτά έγιναν στο ΕΣΑΚΕ – Ζήτησε αναβολή ο Στάυρος Κουκουμπρής

Το Lefkadasportnews.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ της χθεσινής(15/9) συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ΄, όπου έγινε μέσα πολύ θετικό κλίμα για τη Δόξα Λευκάδας, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της, Σταύρο Κουκουμπρή, ο οποίος ζήτησε αναβολή των πρώτων αγωνιστικών, για να ΄γίνει “στολίδ” το γήπεδο, ενώ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια ανόδου από τις υπόλοιπες ομάδες της Α1, που υποδέχθηκαν τη Δόξα μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Όλες οι ομάδες καλωσόρισαν θερμά την Δόξα στην Α1 εκφράζοντας και τη δική τους προτίμηση προς την ομάδα που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές και την προτεραιότητα βάση κατάταξης.

Η έγκριση της συμμετοχής δόθηκε ομόφωνα, με εκτίμηση για την εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος από την ομάδα της Δόξας.

Άπαντες συμφώνησαν με την πρόταση του προέδρου της Δόξας Σταύρου Κουκουμπρή και επικρότησαν θερμά την παρατήρηση του ότι ο ΕΣΑΚΕ ως ένωση επαγγελματικού πρωταθλήματος θα έπρεπε να είχε τρεις και όχι δύο ψήφους στην επιτροπή αδειοδότησης. Μάλιστα με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Κουκουμπρή στην πορεία της συζήτησης υπήρχαν ομάδες που υποστήριξαν ότι θα πρέπει και τα πέντε μέλη της επιτροπής να είναι από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Σταύρος Κουκουμπρής ζήτησε αναβολή των πρώτων αγώνων της Δόξας προκειμένου να πάρει η ομάδα τον εύλογο χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν ζήτησε αναβολή για να φτιαχτεί το κλειστό γυμναστήριο όπως γράφτηκε.

Τόνισε πως θέλει να ετοιμαστεί και το γήπεδο για να γίνει «στολίδι» και να υποδεχτεί αθλητές του διαμετρήματος του Βασίλη Σπανούλη. Την στιγμή εκείνη δε, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί η ομάδα καθώς οι Πειραιώτες έχουν φιλοξενηθεί σε πολύ χειρότερα γήπεδα.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μπορούν να γίνουν αγώνες της Α1, παράλληλα όμως γίνονται εργασίες για την βελτίωσή του. Ο κ. Κουκουμπρής ζήτησε αναβολή των πρώτων αγώνων από σεβασμό προς το προϊόν.

Το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό προς το παρόν, καθότι οι ομάδες που έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην αρχή του πρωταθλήματος έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κάτι που καθιστά δύσκολο και δυσμετάβλητο το προγραμμά τους. Αφέθηκε όμως ένα «παράθυρο» από τον ΕΣΑΚΕ για κατ’ιδίαν συνεννόηση.

Στο τέλος του συμβουλίου όλες οι ομάδες χαιρέτησαν εγκάρδια τους εκπροσώπους της Δόξας και προσφέρθηκαν να σταθούν αρωγοί στις διαδικασίες που χρειάζονται για να είναι έτοιμη η ομάδα στην αφετηρία της διοργάνωσης.

 

Related News

Comments are closed