Δόξα Λευκάδας: Από εβδομάδα τα διαρκείας – Κανονικά στο κύπελλο – Συνάντηση με το Δήμο

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι ιθύνοντες της Δόξας Λευκάδας από την ώρα που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να τα προλάβουν όλα όσα πρέπει να γίνουν και να  είναι έτοιμοι με το τζάμπολ της 1ης αγωνιστικής της Α1. Τα θέματα είναι πολλά, όπως εισιτήρια, αλλαγή σε ΚΑΕ, εργασίες στο γήπεδο, χορηγοί και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.

Την επόμενη εβδομάδα τα διαρκείας

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα βγουν οι κάρτες διαρκείας, που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, όχι μόνο μέσα στο νησί, που είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά και από τις γύρω περιοχές της Ηπείρου, της Αιτ/νίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τιμές θα είναι κλιμακωτές, δεν θα υπάρχει μια τιμή όπως τις προηγούμενες σεζόν, ενώ θα καλύπτουν το 1/3 περίπου του γηπέδου.

Κανονικά στο κύπελλο με Ρέθυμνο

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας, θα γίνουν την Τετάρτη στις 21/9 με το Ρέθυμνο Creta Kings, καθώς αν δεν γίνει θα υπάρχει ποινή αφαίρεσης βαθμού από το πρωτάθλημα. Οπότε, για να μην ρισκάρουν κάτι τέτοιο οι παράγοντες της Δόξας, θα κατεβούν με σύνθεση ανάγκης στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου.

Συνεχής συζητήσεις με το Δήμο

Σήμερα το απόγευμα μέλη της διοίκησης της Δόξας, είχαν συνάντησει με ανθρώπους του Δήμου, όπου δεν βγήκε όμως κάποιες επιπλέον είδηση. Απλά έγινε μια συνάντηση σε θετικό κλίμα, που ειπώθηκαν οι πρωτεραιότητες που πρέπει να γίνουν, για το “λιφτινκ” που χρειάζεται το γήπεδο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης