Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε το Χάρη Μαρκόπουλο

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, θα είναι ο προπονητής της Δόξα Λευκάδας στην πρώτη της χρονιά στην Α1, καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση. Ο γιος του Σούλη Μαρκόπουλου, ήταν τα τελευταία χρόνια στον πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδας. Παράλληλα η διοίκηση της Δόξας ευχαρίστησε τον Φώτη Τακιανό.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, πριν συμφωνήσει με τον Κόροιβο με τον οποίο δούλεψε δύο χρόνια. Κατά το παρελθόν έχει προπονήσει και τις άλλες δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη και Ηρακλή.

Σαν παίκτης αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Μακεδονικό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, διαθέτοντας τεράστιο ταλέντο, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει την καριέρα που μπορούσε. Είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές μας ομάδες και έχει κατακτήσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Εφήβων τον με τον Ηρακλή, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ του 2000 στην Κροατία.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα από το site της ομάδας:

screenshot_1

Related News

Comments are closed