Δόξα Λευκάδας: Στέλνουν Γουντς, Μουράτο & Μελισσαράτο

Από την ώρα που σφραγίστηκε η άνοδος τη Δόξας Λευκάδας, στην Α1, τα σενάρια για παίχτες που θα απαρτίσουν το ρόστερ διαδέχονται το ένα το άλλο και έτσι το basketblog.gr και το basketnet.gr, στέλνουν ήδη τους τρεις πρώτους στη Λευκάδα.

Σε ένα παίκτη που έχει τη δική του ιστορία στα Ελληνικά παρκέ καταλήγει η Δόξα Λευκάδας, αναφορικά με τον πρώτο ξένο που θα αποκτήσει στην ιστορία της στην Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Γούντς αναμένεται να αποτελέσει τον αθλητή που θα ενισχύσει την φροντ λαιν των νεοφώτιστων, με τον 26χρονο Αμερικάνο σέντερ να έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Κηφισιά, Πανιώνιο, και πέρυσι στον Απόλλωνα Πατρών όπου είχε 8,5 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ έχει συμμετάσχει και σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τους Έλληνες αθλητές, εκτός από τον Πέτρο Μελισσαράτο για τον οποίο σας αναφέραμε χθες (13/9), και ο Βασίλης Μουράτος αναμένεται να παραχωρηθεί στους «νησιώτες» ώστε να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλό επίπεδο.

Όσον αφορά στον Γουντς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κηφισιά (2013-’14), στη Ροβινάρι (2014), στον Πανιώνιο (2014-’15), στον ΑΠΟΕΛ (2015) και στον Απόλλωνα (2015-’16).

Ο Μελισσαρράτος, έχει αγωνιστεί με το Ψυχικό, με τα χρώματα του Περιστερίου, του Πανελευσινιακού και της Νέας Κηφισιάς, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες, την ώρα που ήταν αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό της Λετονίας (2013).

Ο Μουράτος προέρχεται από τους Αγίους Αναργύρους, με τους οποίους αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82 %ce%bc%ce%b5%ce%bb

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί