Δόξα Λευκάδας: Ραντεβού με Φλεβαράκη

Ο Κώστας Φλεβαράκης, είναι ο επικρατέστεροςπροπονητής που συζητιέται ότια θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την Basket League και μάλιστα αυτό το θέμα αναμένεται να κλείσει γρήγορα, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα στις 3.00μμ στα Γιάννενα και περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα έχει, με τις πληροφορίες να λένε ότι πάμε σε συμφωνία.

Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Κώστας Φλεβαράκης γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1969 στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από εκεί ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα, ενώ έγινε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας το 1995. Ανέλαβε πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 1998-99, διαδεχόμενος το Σβι Σερφ, και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει προπονήσει επίσης τον Πανελλήνιο, τη σουηδική Ακροπόλ, τον Κεραυνό Λευκωσίας με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου, το Μακεδονικό, την πολωνική Πόλπακ και την ΑΕΚ, ενώ από το 2005 και για δύο χρόνια διετέλεσε επιτυχώς ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Σουηδίας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24