Δόξα Λευκάδας: Ραντεβού με Φλεβαράκη

Ο Κώστας Φλεβαράκης, είναι ο επικρατέστεροςπροπονητής που συζητιέται ότια θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την Basket League και μάλιστα αυτό το θέμα αναμένεται να κλείσει γρήγορα, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα στις 3.00μμ στα Γιάννενα και περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα έχει, με τις πληροφορίες να λένε ότι πάμε σε συμφωνία.

Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Κώστας Φλεβαράκης γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1969 στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από εκεί ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα, ενώ έγινε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας το 1995. Ανέλαβε πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 1998-99, διαδεχόμενος το Σβι Σερφ, και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει προπονήσει επίσης τον Πανελλήνιο, τη σουηδική Ακροπόλ, τον Κεραυνό Λευκωσίας με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου, το Μακεδονικό, την πολωνική Πόλπακ και την ΑΕΚ, ενώ από το 2005 και για δύο χρόνια διετέλεσε επιτυχώς ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Σουηδίας.

Related News

Comments are closed