Στην Α1 η Δόξα Λευκάδας

Η Δόξα Λευκάδας είναι τελικά η 14η ομάδα που θα πάρει μέρος στην Basket League τη σεζόν 16-17. Η Δόξα Λευκάδας… προβάρει κοστούμι Α1, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κέρδισε οριακά το Ηράκλειο στη σημερινή ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής και θα πάρει την wild card για τη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Λευκάδας ήταν αυτή που δικαιούτο να πάρει τη wild card, καθώς ήταν αυτή που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση, είχε όλα τα εχέγγυα, οπότε θα ήταν τουλάχιστον “σκάνδαλο” να προκριθεί το Ηράκλειο, που έμπαινε από το… παράθυρο.

Ορισμένα από τα επιχειρήματα που μέτρησαν στην τελική απόφαση ήταν η αποκέντρωση του μπάσκετ που θέλει να κάνει ο ΕΣΑΚΕ, που ήταν εξ΄αρχής με το μέρος της Δόξας και δεν έχει βγει ποτέ ομάδα από την περιφέρεια μας, όπως η Κρήτη και η Πελλοπόνησος.

Στην οικονομική φερεγγυότητα που έχει δείξει τόσα χρόνια που είναι στην Α2, η διοίκηση της Δόξας, και η “δίξα” που υπάρχει στον κόσμο της Λευκάδας για το μάσκετ.

Τέλος, στο θέμα της απόστασης και της μετακίνησης, η διοίκησης της ομάδας πέταξε στο τραπέζι και το αεροδρόμιο στο Άκτιο, καθώς δεν τίθεται θέμα μετακίνησης. Στα 10 χλμ υπάρχει αεροδρόμιο το Άκτιο (Αυτό χρησιμοποιεί και ο ΠΑΟΚ όταν παίζει στο Αγρίνιο).

Πρόκειτε για μια Ιστορική ημέρα η σημερινή Τρίτη και 13 Σεπτέμβρη του 2016 για την Δόξα Λευκάδας και η μεγαλύτερη επιτύχια στην Ιστορία του Λευκαδίτικου Αθλητισμού.

 

Related News

Comments are closed