Πανλευκάδιος: Νικηφόρα(3-1 την Πλαγιά) έκλεισε η προετοιμασία

Έτοιμη για τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα μας, μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, που έκλεισε με νίκη σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Πλαγιά. Ο Γιώργος Κατηφόρης έχει πλέον ετοιμοπόλεμους όλους τους παίχτες, έχοντας βγάλει τα συμπεράσματά του και έχοντας φτιάξει το πλάνο εν όψει τον αγώνα του κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 του Σεπτέμβρη, αλλά και του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα.

Ο κύκλος της προετοιμασίας άνοιξε τέλη Ιουλίου στο προπονητήριο της ομάδας μας στα Βαρδάνια, για να έρθουν τα πρώτα φιλικά με τη συμμετοχή του Πανλευκάδιου στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναμβρακικός Μπούκας. Εκεί η ομάδα μας ξεκίνησε με δυο νίκες απέναντι σε Άρη Αιτωλικού και Αστέρα Παντάννασας, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τη διοργανώτρια. Ακολούθησαν κι άλλα φιλικά με κυριότερη την ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η ομάδας επίσης αντιμετώπισε τον Αμβρακικό Λουτρού γνωρίζοντας την ήττα στην Αμφιλοχία, για να κλείσει με 2 νίκες απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της δικής μας ΕΠΣ, Κατούνα και Πλαγιά.

Αποτελέσματα που δεν έχουν καμία σημασία, καθώς οι νίκες και οι εμφανίσεις αρχίζουν να μετράνε από τώρα. Παίκτες και προπονητής το γνωρίζουν πολύ καλά και αναμένεται να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό να φτάσουν την ομάδας μας, το δυνατόν ψηλότερα.

Ευχές για μια καλή πορεία και μια αξιόλογη παρουσία στις φετινές διοργανώσεις, με στόχο πάντα την κορυφή.

*** Περισσότερα στο site της ομάδας, www.panlefkadios.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που