Αυγ.Μαραντοχωρίου: Πήρε και τον Χρήστο Δημητριάδη

Σε ακόμη μία μεταγραφική προσθήκη προχώρησαν την Πέμπτη (8/9)  οι ιθύνοντες του Αυγερινού Μαραντοχωρίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Ακόμη πιο ενισχυμένη φαντάζει πλέον η ομάδα του Αυγερινού Μαραντοχωρίου, ενόψει της νέας σεζόν στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς πριν λίγο προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου (16.12.1997) αμυντικού μέσου Χρήστου Δημητριάδη.
gazi sotiria karta ellinika gazi sotiria karta agglika

Ο Χρήστος Δημητριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Κεραυνό Χιλιοδένδρου, και στη συνέχεια το 2014-΄15, σε ηλικία 17ετών, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του  παίρνοντας μεταγραφή στην Καστοριά,  με την οποία τη σεζόν (2014-‘15) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Χρήστος Δημητριάδης πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Άρτας.

Η ενίσχυση δεν φαίνεται να σταματά εδώ μιας και θα υπάρξουν κάποιες ακόμη προσθήκες με σκοπό να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24