Νίκη Λευκάδας: Ο Νίκος Δουβίτσας, για τη κλήρωση του κυπέλλου & πρωταθλήματος

Σε περίοδος προετοιμασίας βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Λευκάδας, ενώ ταυτόχρονα, μάθανε και τις ……στάσεις που θα έχει το φετινό τους “ταξίδι” στην Α1, αλλά και στο θεσμό του κυπέλλου.

Για την κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας: Η κλήρωση για το θεσμό του κυπέλλου, είναι πολύ καλή πιστεύω, για το γεγονός και μόνο που δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ταξιδέψουμε. Αγωνιστικά, θα παίξουμε με ένανα αντίπαλο στα μέτρα μας, εμώ σε αντίθετη περίπτωση στην επόμενη φάση αν είμαστε εμείς θα παίξουμε με δυνατό αντίπαλο όποια ομάδα και αν είναι αυτή. Από την μία ο Παναθηναϊκός και από την άλλη ο Κρόνος ο οποίος έφτιαξε ρόστερ τετράδας.

Ενώ, το σχόλιο του προπονητή τηυς Λευκαδίτικης ομάδας για το πρωτάθλημα, ήταν το εξής: Η κλήρωση του πρωταθλήματος, είναι λόγο αγχωτική για εμάς, γιατί μας αναγκάζει να κάνουμε στο πρώτο γύρο μέσα στην έδρα μας μόνο νίκες και αυτό γιατί θεωρητικά τα μεγάλα παιχνίδια τα έχουμε στο δεύτερο γύρω μέσα. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματοςκαι αν παλέψουμε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός.
gazi sotiria karta ellinika gazi sotiria karta agglika

Related News

Comments are closed