Basket League: Kλήρωση με “ομάδα Α”, Την επόμενη εβδομάδα βγαίνει η απόφαση για την 14η ομάδα στην Α1.

Tη στιγμή που βρισκόμαστε δύο ημέρες πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στην Basket League, δείχνει σαφές πλέον πως στην κληρωτίδα θα μπουν δεκατρείς (13) ομάδες και το μπαλάκι της “ομάδας Α”. Ποια θα είναι αυτή;

Τούτη την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο, αφού την Τετάρτη (7/9) αναμένεται να συνεδριάσει η ΕΟΚ για να αποφασίσει για την κάλυψη του τελευταίου κενού στην πρώτη κατηγορία. Κάτι που πάντως είναι εξαιρετικά πιθανό να μην συμβεί την ίδια μέρα, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν (κι ακολούθως ανακοινωθούν) την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης (6/9) εξετάστηκαν οι φάκελοι του Αρκαδικού, του Ηρακλείου, του Πανιωνίου, της Δόξας Λευκάδας, του Ηρακλή και της Καβάλας, με την πενταμελή επιτροπή των Τάκη Τσαγκρώνη, Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο, Γιάννη Ψαράκη και Μιχάλη Μελλή, να κάνει την εισήγησή της στην ΕΟΚ προκειμένου για την τελευταία κενή θέση στην Basket League.

Τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα, τουλάχιστον όχι πριν την ερχόμενη εβδομάδα. Αν μπορούμε να δώσουμε πάντως ένα στίγμα της διαδικασίας, το Ηράκλειο κι η Δόξα Λευκάδας φέρονται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των τεσσάρων άλλων ανταγωνιστών τους, με τον Αρκαδικό να συμπληρώνει την τριάδα των… φαβορί, έχοντας πάντα το συγκριτικό ότι είναι ήδη εταιρεία (ΚΑΕ) κι ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει ΚΑΕ.

πηγή: sport24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την